Sunny Jansen

projecten

Naast mijn werkzaamheden als conservator bij Slot Loevestein ben ik als ZZP-er beschikbaar voor opdrachten, zoals het maken van (museale) tentoonstellingen, het schrijven van reisblogs en journalistieke artikelen. Ook neem ik selectief fotografieopdrachten aan. 

Deze uiteenlopende werkzaamheden hebben één ding gemeen: ik vertel verhalen.

Ik zie overal een verhaal in. Een verhaal dat ergens overgaat, zo verbeeldt dat het raakt. Ik hou van onderzoeken en mysteries ontrafelen. Van anderen laten ontdekken, verwonderen en genieten. En jong en oud te inspireren tot een leven lang ontdekken en leren. Ik speur naar verhalen en zoek een invalshoek die aansluit bij de belevingswereld van de gewenste doelgroep.

Dan kunnen zij zelf ontdekken, want raken en verrijken is belangrijker dan leren. Alle zintuigen worden geprikkeld en een uitdagende en spraakmakende overdrachtsvorm zorgt voor verbeeldingskracht. Door de gelaagdheid die geboden wordt, kan de ontvanger zelf bepalen hoe diep hij of zij in het onderwerp duikt. Een sterke verhaallijn zorgt voor spanning en identificatie. Het gaat om de kunst tot de verbeelding te spreken, ideeën tot leven te brengen en inspirerende concepten die raken.

*This website is best viewed in Google Chrome*